Skip to main content

Όροι και Προϋποθέσεις για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Καταλληλότητα χρήστη και εγγραφή

α. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο ή να αγοράσετε προϊόντα από αυτόν τον ιστότοπο.

β. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

γ. Συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες κατά τη διαδικασία εγγραφής και να ενημερώνετε αυτές τις πληροφορίες όπως είναι απαραίτητο για να διατηρούνται ακριβείς, επίκαιρες και πλήρεις.

Αποδεκτή χρήση και Απαγορευμένες Δραστηριότητες

α. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παραβιάζει τα δικαιώματα, να περιορίζει ή να εμποδίζει τη χρήση και την απόλαυση αυτού του ιστότοπου από οποιονδήποτε άλλον.

β. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο για:

  • μιμούνται οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα·
  • ανεβάζετε ή μεταδίδετε οποιοδήποτε υλικό που είναι παράνομο, δόλιο, απειλητικό, καταχρηστικό, παρενοχλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή άλλως απαράδεκτο
  • ανεβάστε ή μεταδώστε οποιοδήποτε υλικό που παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας οποιουδήποτε μέρους.
  • μεταφορτώνετε ή μεταδίδετε ιούς, σκουλήκια, δούρειους ίππους, ωρολογιακές βόμβες, cancelbots ή άλλους επιβλαβείς ή ενοχλητικούς κωδικούς, στοιχεία ή συσκευές.
    παρεμβαίνει ή διακόπτει τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου
  • ή οποιωνδήποτε διακομιστών ή δικτύων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο.
  • συλλέγει ή αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες αυτού του ιστότοπου
  • ή εμπλέκονται σε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση ή την απόλαυση αυτού του ιστότοπου από οποιονδήποτε, ή η οποία, όπως προσδιορίζεται από εμάς, μπορεί να βλάψει εμάς ή τους χρήστες αυτού του ιστότοπου.

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

α. Όλο το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, κειμένου, γραφικών, λογότυπων, εικόνων και λογισμικού, είναι ιδιοκτησία της [επωνυμίας εταιρείας] ή των δικαιοπαρόχων της και προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων.

β. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Πολιτικές πληρωμής και επιστροφής χρημάτων

α. Όλες οι τιμές σε αυτόν τον ιστότοπο αναγράφονται σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

β. Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και PayPal.

γ. Όλες οι αγορές είναι οριστικές και δεν επιστρέφονται, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία ή όπως άλλως ορίζεται ρητά στην πολιτική επιστροφής χρημάτων μας.

Απόρρητο και Προστασία Δεδομένων

α. Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

Περιορισμός Ευθύνης και Αποποίηση Ευθύνων

α. Δεν παρέχουμε καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση κανενός είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, το υλικό ή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

β. Δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, άμεσων, έμμεσων, τυχαίων, ποινικών και αποθετικών ζημιών.

c. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο και σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Τερματισμός και Αναστολή Λογαριασμών Χρηστών

α. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας και/ή την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, εάν παραβιάσετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία

α. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

β. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την τρέχουσα έκδοση. Η συνέχιση της χρήσης του ιστότοπού μας μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις στο σύνολό τους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.