Skip to main content
All_Posts

Δωρεάν Θέματα WordPress: Τα 12 Καλύτερα Θέματα WordPress

By 8 Φεβρουαρίου, 2023No Comments2 min read

Τα Καλύτερα δωρεάν θέματα WordPress

δωρεάν θέματα WordPressΦωτογραφία: Stephen Phillips – Hostreviews.co.uk στο Unsplash

Εισαγωγή: Δωρεάν Θέματα WordPress

Ο κόσμος του WordPress είναι τεράστιος και συνεχώς εξελίσσεται. Με τη φύση ανοιχτού κώδικα της πλατφόρμας, έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν και προσαρμόσιμα θέματα WordPress. Και το καλύτερο? Δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα ή τις επιλογές προσαρμογής. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε 12 από τα καλύτερα δωρεάν και προσαρμόσιμα θέματα WordPress για να ανεβάσουν τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε επίσης τα καλύτερα δωρεάν θέματα WordPress που είναι ιδανικά για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικούς επαγγελματίες. Είτε αναζητάτε ένα κομψό και μοντέρνο σχέδιο είτε ένα θέμα που είναι εύκολο να προσαρμόσετε, αυτά τα θέματα σας έχουν καλύψει.

Από το Astra έως το Writee, κάθε θέμα προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε, πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής και είναι πλήρως ενσωματωμένα με δημοφιλή πρόσθετα όπως το WooCommerce. Επιλέξτε ένα από αυτά τα θέματα και μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο με μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

 

Διαβάστε Επίσης: Θέματα WordPress – Τάσεις Και Προβλέψεις Για Το 2023

 

Έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε ήπια και ανέμπνευστα δωρεάν θέματα WordPress για τον ιστότοπό σας;

Ένα καλό θέμα WordPress μπορεί να αναβαθμίσει τη σχεδίαση του ιστότοπού σας, να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και να κάνει το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει.

Τι ακριβώς κάνει καλό ένα δωρεάν θέμα WordPress;

Από τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης έως την απόκριση σε κινητά, έως τις επιλογές προσαρμογής και την εύκολη ενσωμάτωση με πρόσθετα, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν σε ένα εξαιρετικό θέμα WordPress.

Η επιλογή του σωστού θέματος μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ενός μέτριου ιστότοπου και ενός φανταστικού. Λοιπόν, τι περιμένεις? Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των καλών θεμάτων WordPress και ανεβάστε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για τη δυνατότητα ενός καλού θέματος WordPress διαβάζοντας το λεπτομερές άρθρο μας σχετικά με το θέμα.

 

Διαβάστε: ‘Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζετε Για Τα Χαρακτηριστικά Θεμάτων WordPress

 

Ποια είναι τα καλύτερα δωρεάν και προσαρμόσιμα θέματα WordPress;

Αυτά είναι τα δώδεκα καλύτερα δωρεάν και προσαρμόσιμα θέματα WordPress:

  1. Astra
  2. OceanWP
  3. Neve
  4. GeneratePress
  5. Schema Lite
  6. Zillah
  7. Hestia
  8. Mesmerize
  9. Ashe
  10. Shapely
  11. Unite
  12. Writee

 

Διαβάστε Επίσης: Τα 19 Καλύτερα Portfolio Θέματα στο WordPress

Το καλύτερο από τα δωρεάν θέματα WordPress

Φωτογραφία: Domenico Loia στο Unsplash 

Astra

Το Astra είναι ένα ελαφρύ και προσαρμόσιμο θέμα που συνοδεύεται από μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικούς επαγγελματίες που αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο σχέδιο. Με το Astra, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, από τον συνδυασμό χρωμάτων έως την τυπογραφία, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του θέματος Astra WordPress;

Γι’ αυτούς τους λόγους το astra είναι το καλύτερο δωρεάν θέμα wordpress:

Επιλογές προσαρμογής

Το Astra σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τον ιστότοπό σας με τις έξυπνες επιλογές προσαρμογής του, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης.

Απόδοση: Το Astra είναι ένα ελαφρύ θέμα που έχει βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα και ομαλά.

Ενσωμάτωση με δημοφιλή πρόσθετα

Το Astra είναι πλήρως ενσωματωμένο με δημοφιλή πρόσθετα όπως το WooCommerce, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Το Astra είναι πλήρως αποκριτικό, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των tablet και των smartphone.

Φιλικό προς το SEO: Το Astra είναι φιλικό προς το SEO, διευκολύνοντας τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Φιλικό προς το χρήστη

Το Astra είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους.

Προσχεδιασμένα πρότυπα

Το Astra προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα και εύκολα.

Εναλλακτικά του Astra Theme: Δωρεάν Θέματα WordPress

OceanWP

Το OceanWP είναι ένα ευέλικτο θέμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ενσωμάτωσης με το WooCommerce, έναν αποκριτικό σχεδιασμό και μια σειρά από πρότυπα επίδειξης για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ιστότοπους χαρτοφυλακίου και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη προγραμματιστή. Με το OceanWP, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη σχεδίαση ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας, συμπεριλαμβανομένης της κεφαλίδας, του υποσέλιδου και της πλαϊνής γραμμής.

Είναι το OceanWP μια καλή επιλογή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου;

Το OceanWP είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα WordPress με πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Ενσωμάτωση WooCommerce

Το OceanWP είναι πλήρως συμβατό με το WooCommerce, το πιο δημοφιλές πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress.

Προσαρμόσιμα κεφαλίδα και υποσέλιδο

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την κεφαλίδα και το υποσέλιδο του ιστότοπού σας με διάφορες επιλογές, όπως τοποθέτηση λογότυπου, στυλ μενού και εικονίδια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Διάταξη πλέγματος προϊόντων

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη διάταξη πλέγματος προϊόντων για την προβολή των προϊόντων σας, με επιλογές για μέγεθος εικόνας, στήλες και άλλα.

Responsive design

Το OceanWP είναι πλήρως responsive και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Το θέμα έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο και ελαφρύ, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Κολλώδης κεφαλίδα και πλαϊνές γραμμές

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια κολλώδη κεφαλίδα και πλευρικές γραμμές, οι οποίες θα παραμείνουν στη θέση τους καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση στην πλοήγηση και σε άλλα στοιχεία.

Έτοιμη μετάφραση

Το θέμα είναι πλήρως έτοιμο για μετάφραση, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός πολύγλωσσου ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δωρεάν και premium πρόσθετα

Το OceanWP προσφέρει μια σειρά από δωρεάν και premium πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων τύπων αναρτήσεων, προτύπων σελίδων και άλλα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε περαιτέρω τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

 

Διαβάστε Επίσης: 12 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα Fiverr

 

Neve | Από Τα Καλύτερα Δωρεάν Θέματα WordPress

Το Neve, δεν είναι τυχαιά στη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν θέματα WordPress. Είναι ένα γρήγορο και ανταποκρινόμενο θέμα που προσφέρει καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Neve, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, από τον συνδυασμό χρωμάτων έως την τυπογραφία, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο θέμα Neve WordPress;

Το Neve είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά επιλογών για την εξατομίκευση του ιστότοπού σας. Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο Neve περιλαμβάνουν:

Διάταξη ιστότοπου

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές προσχεδιασμένες διατάξεις ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων πλήρους πλάτους, σε πλαίσιο και άλλων.

Σχεδίαση κεφαλίδων

Το θέμα προσφέρει πολλές επιλογές σχεδίασης κεφαλίδων, συμπεριλαμβανομένων αυτοκόλλητων κεφαλίδων, διαφανών κεφαλίδων και άλλων.

Χρώματα

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα χρώματα διαφόρων στοιχείων στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένου του φόντου, του κειμένου, των συνδέσμων και άλλων.

Τυπογραφία

Το Neve παρέχει μια σειρά από επιλογές τυπογραφίας, όπως το μέγεθος γραμματοσειράς, η οικογένεια γραμματοσειράς και το ύψος γραμμής.

Επιλογές αρχικής σελίδας

Το θέμα περιλαμβάνει πολλές επιλογές για την προσαρμογή της αρχικής σελίδας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης ενοτήτων, γραφικών στοιχείων και άλλων.

Διάφορα στυλ μενού

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά στυλ μενού, όπως αναπτυσσόμενο μενού, χάμπουργκερ και άλλα.

Διάταξη ιστολογίου

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές διάταξης ιστολογίου, όπως πλέγμα, λίστα και άλλα.

WooCommerce

Το Neve είναι πλήρως συμβατό με το WooCommerce και περιλαμβάνει πολλές επιλογές προσαρμογής για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως σελίδες προϊόντων, σελίδες ολοκλήρωσης αγοράς και άλλα.

Ενσωμάτωση προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμες στο Neve. Το θέμα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος ιστοσελίδων

 

GeneratePress | Από Τα Καλύτερα Δωρεάν Θέματα WordPress για Bloggers

Το GeneratePress είναι ένα ελαφρύ και προσαρμόσιμο θέμα που προσφέρει μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικούς επαγγελματίες που αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο σχέδιο. Με το GeneratePress, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Είναι το GeneratePress μια καλή επιλογή για bloggers;

Το GeneratePress είναι ένα δημοφιλές θέμα WordPress που είναι κατάλληλο για bloggers. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το GeneratePress μια καλή επιλογή για bloggers περιλαμβάνουν:

Ελαφρύ και γρήγορο

Το GeneratePress έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και γρήγορο, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Προσαρμόσιμο

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων επιλογών χρωμάτων, επιλογών γραμματοσειράς και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το GeneratePress είναι πλήρως αποκριτικό και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Ενσωμάτωση WooCommerce

Το GeneratePress είναι πλήρως συμβατό με το WooCommerce, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου εάν θέλετε.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Φιλικό προς το SEO

Το GeneratePress έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το SEO και περιλαμβάνει αρκετές λειτουργίες φιλικές προς το SEO, όπως καθαρό και έγκυρο κώδικα, σήμανση σχήματος και άλλα.

Συνολικά, το GeneratePress είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ευέλικτο θέμα WordPress που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των bloggers. Η ελαφριά, γρήγορη και προσαρμόσιμη φύση του το καθιστά μια καλή επιλογή για bloggers που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να θυσιάσουν την απόδοση ή την ευελιξία.

 

Schema Lite

Το Schema Lite είναι ένα γρήγορο και ανταποκρινόμενο θέμα που προσφέρει καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Schema Lite, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποια είναι τα προσχεδιασμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο θέμα Schema Lite WordPress;

Το Schema Lite είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που περιλαμβάνει πολλά προσχεδιασμένα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας. Μερικά από τα προσχεδιασμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο Schema Lite περιλαμβάνουν:

Πρότυπα αρχικής σελίδας

Το θέμα περιλαμβάνει πολλά πρότυπα αρχικής σελίδας, το καθένα με διαφορετικό σχεδιασμό και διάταξη, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πρότυπα ιστολογίου

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρότυπα ιστολογίου, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών διάταξης πλέγματος, λίστας και τοιχοποιίας.

Πρότυπα σελίδας

Το θέμα περιλαμβάνει πολλά πρότυπα σελίδας, όπως πλήρους πλάτους, με πλαϊνή γραμμή και άλλα, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες σελίδες.

Πρότυπα χαρτοφυλακίου

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου, το Schema Lite περιλαμβάνει πολλά πρότυπα χαρτοφυλακίου, συμπεριλαμβανομένων διατάξεων πλέγματος, λίστας και τοιχοποιίας.

Πρότυπα WooCommerce

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, το Schema Lite περιλαμβάνει πολλά πρότυπα WooCommerce, συμπεριλαμβανομένων σελίδων προϊόντων, σελίδων ολοκλήρωσης αγοράς και πολλά άλλα.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προσχεδιασμένα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο Schema Lite. Το θέμα είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος ιστότοπων, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και άλλους.

 

Διαβάστε Επίσης: WordPress SEO: Ο Απόλυτος Οδηγός Βελτιστοποίησης SEO

 

Zillah

Το Zillah είναι ένα κομψό και μοντέρνο θέμα που προσφέρει μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικούς επαγγελματίες που αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο σχέδιο. Με το Zillah, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Τι κάνει το Zillah ένα κομψό και μοντέρνο θέμα;

Το Zillah είναι ένα κομψό και μοντέρνο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν κομψό και σύγχρονο ιστότοπο. Μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν το Zillah ένα κομψό και μοντέρνο θέμα περιλαμβάνουν:

Καθαρός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Το Zillah διαθέτει έναν καθαρό και μίνιμαλ σχεδιασμό που τονίζει την απλότητα και την κομψότητα.

Πλήρως αποκριτικό

Το θέμα είναι πλήρως αποκριτικό και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την κεφαλίδα, συμπεριλαμβανομένου του φόντου, της γραμματοσειράς και άλλων, για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμα χρώματα

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε εύκολα τα χρώματα διαφόρων στοιχείων στον ιστότοπό σας, όπως το φόντο, το κείμενο, τους συνδέσμους και άλλα.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές

Το Zillah σάς επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα από μια σειρά γραμματοσειρών Google, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια μοναδική και μοντέρνα εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Ρυθμιστικό επιλεγμένων αναρτήσεων

Το θέμα περιλαμβάνει ένα ρυθμιστικό επιλεγμένων αναρτήσεων, που σας επιτρέπει να προβάλλετε εύκολα το πιο σημαντικό περιεχόμενό σας στην αρχική σελίδα.

Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το Zillah περιλαμβάνει ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να συνδεθούν μαζί σας σε διάφορες πλατφόρμες.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν το Zillah ένα κομψό και μοντέρνο θέμα. Ο καθαρός και μίνιμαλ σχεδιασμός του, οι προσαρμόσιμες επιλογές και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια καλή επιλογή για bloggers, καλλιτέχνες και άλλους που θέλουν να δημιουργήσουν έναν κομψό και σύγχρονο ιστότοπο.

Φωτογραφία: Domenico Loia στο Unsplash

Hestia

Το Hestia είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα που προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Hestia, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου. Το Hestia είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένο στο WooCommerce, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είναι η Hestia μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες;

Ναι, η Hestia είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες. Το Hestia είναι ένα μοντέρνο και ευέλικτο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση για την επιχείρησή σας ή την εργασία σας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η Hestia είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες περιλαμβάνουν:

Επαγγελματικός σχεδιασμός

Η Hestia διαθέτει καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό που είναι κατάλληλος για επαγγελματικούς και επαγγελματικούς ιστότοπους.

Προσαρμόσιμες επιλογές

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων επιλογών χρωμάτων, επιλογών γραμματοσειράς και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Responsive design

Η Hestia είναι πλήρως αποκριτική και βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Ενσωμάτωση WooCommerce

Η Hestia είναι πλήρως συμβατή με το WooCommerce, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εάν το επιθυμείτε.

Δυνατότητες για ιστοτόπους επιχειρήσεων

Η Hestia περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών που είναι κατάλληλες για ιστότοπους επιχειρήσεων, όπως πίνακας τιμών, φόρμα επικοινωνίας και άλλα.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Υποστήριξη πελατών

Η Hestia διαθέτει εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Γενικά, το Hestia είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ευέλικτο θέμα WordPress που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Ο καθαρός, επαγγελματικός σχεδιασμός του και η γκάμα επιλογών προσαρμογής το καθιστούν μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση για την επιχείρησή του ή την ανεξάρτητη εργασία του.

 

Mesmerize

Το Mesmerize είναι ένα μοναδικό και προσαρμόσιμο θέμα που προσφέρει μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για δημιουργικούς επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν έναν μοντέρνο και κομψό ιστότοπο. Με το Mesmerize, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων της κεφαλίδας, του υποσέλιδου και της πλαϊνής γραμμής, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Τι κάνει το Mesmerize ένα μοναδικό και προσαρμόσιμο θέμα;

Το Mesmerize είναι ένα μοναδικό και προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν εξατομικευμένο και επαγγελματική εμφάνιση. Μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν το Mesmerize ένα μοναδικό και προσαρμόσιμο θέμα περιλαμβάνουν:

Σχεδίαση πολλαπλών χρήσεων

Το Mesmerize διαθέτει σχεδιασμό πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών, χαρτοφυλακίων και προσωπικών τοποθεσιών.

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο, το κείμενο και άλλα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες ενότητες

Το Mesmerize περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμόσιμες ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων ηρώων, των ενοτήτων και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια προσαρμοσμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές και χρώματα

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών γραμματοσειράς και χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το Mesmerize είναι πλήρως αποκριτικό και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Υποστήριξη πελατών

Το Mesmerize συνοδεύεται από εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Το Mesmerize είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με μοναδικό και επαγγελματική εμφάνιση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή ένα προσωπικό ιστολόγιο, το Mesmerize είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα θέμα που είναι ταυτόχρονα μοναδικό και εξαιρετικά προσαρμόσιμο.

 

Διαβάστε Επίσης: Σφάλματα 404 | Τι Είναι Και Πώς Να Το Διορθώσετε;

 

Ashe

Το Ashe είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα που προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και δημιουργικούς επαγγελματίες που αναζητούν ένα κομψό και μοντέρνο σχέδιο. Με το Ashe, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο θέμα Ashe WordPress;

Το Ashe είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά επιλογών προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο Ashe περιλαμβάνουν:

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Το Ashe περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο, το κείμενο και άλλα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμη αρχική σελίδα

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη αρχική σελίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα τη διάταξη και το περιεχόμενο για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων

Το Ashe περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών χρωμάτων, που σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα τα χρώματα του ιστότοπού σας ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία ή το προσωπικό σας στυλ.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές γραμματοσειράς, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Προσαρμόσιμες μορφές αναρτήσεων

Το Ashe περιλαμβάνει υποστήριξη για μια σειρά μορφών αναρτήσεων, συμπεριλαμβανομένων τυπικών, γκαλερί και αναρτήσεων βίντεο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια προσαρμοσμένη εμφάνιση για το περιεχόμενό σας.

Προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία

Το Ashe περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέτετε εύκολα νέες δυνατότητες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το Ashe είναι πλήρως αποκριτικό και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Υποστήριξη πελατών

Η Ashe συνοδεύεται από εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Το Ashe είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά επιλογών προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή ένα προσωπικό ιστολόγιο, το Ashe είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα θέμα που να είναι προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση.

Φωτογραφία: WebFactory Ltd στο Unsplash

Shapely

Το Shapely είναι ένα κομψό και μοντέρνο θέμα που προσφέρει μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Shapely, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Τι κάνει το Shapely μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες;

Το Shapely είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, επειδή προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν το Shapely μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες περιλαμβάνουν:

Σχεδίαση πολλαπλών χρήσεων

Το Shapely διαθέτει σχεδιασμό πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών, χαρτοφυλακίων και προσωπικών τοποθεσιών.

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο, το κείμενο και άλλα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες ενότητες

Το Shapely περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμόσιμες ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων ηρώων, των ενοτήτων και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια προσαρμοσμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές και χρώματα

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών γραμματοσειράς και χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το Shapely είναι πλήρως αποκριτικό και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Υποστήριξη πελατών

Το Shapely συνοδεύεται από εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Συνολικά, το Shapely είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή ένα προσωπικό ιστολόγιο, το Shapely είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα θέμα που να είναι προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση.

 

Unite

Το Unite είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα που προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Unite, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο θέμα Unite WordPress;

Το Unite είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά επιλογών προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο Unite περιλαμβάνουν:

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Το Unite περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο, το κείμενο και άλλα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμη αρχική σελίδα

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη αρχική σελίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα τη διάταξη και το περιεχόμενο για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων

Το Unite περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών χρωμάτων, που σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα τα χρώματα του ιστότοπού σας ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία ή το προσωπικό σας στυλ.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές γραμματοσειράς, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Προσαρμόσιμες μορφές αναρτήσεων

Το Unite περιλαμβάνει υποστήριξη για μια σειρά από μορφές αναρτήσεων, συμπεριλαμβανομένων τυπικών, γκαλερί και αναρτήσεων βίντεο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα μια προσαρμοσμένη εμφάνιση για το περιεχόμενό σας.

Προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία

Το Unite περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέτετε εύκολα νέες δυνατότητες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το Unite είναι πλήρως responsive και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Συμβατότητα προγράμματος δημιουργίας σελίδων

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Elementor, Beaver Builder και άλλων, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε εύκολα προσαρμοσμένες διατάξεις και σχέδια.

Υποστήριξη πελατών

Το Unite συνοδεύεται από εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Το Unite είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και επαγγελματική εμφάνιση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή ένα προσωπικό ιστολόγιο, το Unite είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα θέμα που να είναι προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση.

 

Writee | Δωρεάν Θέματα WordPress Ιδανικό για Bloggers

Το Writee είναι ένα καθαρό, μοντέρνο και από τα καλύτερα δωρεάν θέματα  που προσφέρει μια σειρά από προσχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για bloggers που θέλουν έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς να χρειάζονται προγραμματιστή. Με το Writee, έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού χρωμάτων, της τυπογραφίας και της διάταξης, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού και εξατομικευμένου ιστότοπου.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής στο θέμα Writee WordPress;

Το Writee είναι ένα προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με μοναδικό και επαγγελματική εμφάνιση. Μερικές από τις επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμες στο Writee περιλαμβάνουν:

Προσαρμόσιμη κεφαλίδα

Το Writee περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα το φόντο, το κείμενο και άλλα στοιχεία για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμη αρχική σελίδα

Το θέμα περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη αρχική σελίδα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα τη διάταξη και το περιεχόμενο για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων

Το Writee περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών χρωμάτων, που σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα τα χρώματα του ιστότοπού σας ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία ή το προσωπικό σας στυλ.

Προσαρμόσιμες γραμματοσειρές

Το θέμα περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές γραμματοσειράς, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία

Το Writee περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να προσθέτετε εύκολα νέες δυνατότητες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας.

Responsive design

Το Writee είναι πλήρως responsive και βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Υποστήριξη πελατών

Το Writee συνοδεύεται από εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθιστώντας εύκολη τη λήψη βοήθειας εάν τη χρειάζεστε.

Το Writee είναι ένα προσαρμόσιμο θέμα WordPress που προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και επαγγελματική εμφάνιση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου ή έναν ιστότοπο για επιχειρήσεις, το Writee είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα θέμα που να είναι προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση.

 

Δωρεάν Θέματα WordPress: Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά δωρεάν και προσαρμόσιμα θέματα WordPress που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβείτε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε είστε blogger, ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή δημιουργικός επαγγελματίας, υπάρχει ένα θέμα που θα καλύψει τις ανάγκες σας. 

Επιλέγοντας ένα από τα 12 θέματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των επιλογών προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν μοναδικό και εξατομικευμένο ιστότοπο.

 

Διαβάστε Επίσης: Themes.Gr – Η Ελληνική Πλατφόρμα Για WordPress Θέματα